maanantai 4. kesäkuuta 2007

Mehevä raparperipiirakka


Anoppi antoi raparperinipun, joten otin käyttöön vanhan, hyväksi havaitun ohjeen. Tämän ohjeen on hyväksynyt myös parempi puoliskoni, joka jopa kerran kahvipöydässä uskalsi äidilleen sanoa, että tekemäni raparperipiirakka on parempaa kuin äitinsä tekemä. Ai että tuo kohteliaisuus tuntui hyvältä!:)
Mutta seuraavassa ohje:

1pkt pakastettua murotaikinaa
3-5 raparperin vartta
1prk ranskankermaa
3 munaa
reilu 1dl sokeria
2tl vaniljasokeria

Painele taikina vuokaan. Leikkaa raparperi pieniksi paloiksi. Sekoita kulhossa ranskankerma, munat ja sokerit. Lisää raparperit. Sekoita ja kaada täyte vuokaan. Paista 200 asteessa n. 30-40 minuuttia.
Helppoa ja hyvää, jälleen kerran!

.

Ei kommentteja: