keskiviikko 13. kesäkuuta 2007
Raparperia raparperia... Eli Panna Cotta ja raparperihilloke
Kyllä nyt on tullut urakoitua raparperin kanssa. :) Päätin perinteisten makeitten leivonnaisten sijaan tarjota vieraille Panna Cottaa ja raparperihilloketta. Panna Cottan uusin ohje löytyi Anna-lehdestä nro 23. Sama ohje löytyy myös Dansukkerin Multi-hyytelösokeripaketin kyljestä. Eli tämä helppo Panna Cotta ohje oli uuden hyytelösokerin esittelyn yhteydessä. Raparperihillokkeen ohje onkin sitten ruokala.tv:stä. Ihan mukava kombinaatio tuli hiukan happamesta ja suloisen kermaisesta.
Panna Cotta (4:lle)
1dl Multi- hyytelösokeria
4dl kuohukermaa
1tl vaniljasokeria
Mittaa ainekset kattilaan ja keitä n.½ minuuttia. Kaada annoskulhoihin ja anna jähmettyä.
Raparperihilloke (4:lle)
1dl sokeria
0,5dl vettä
2 raparperin vartta
Paahda sokeri paistinpannulla vaalean ruskeaksi. Lisää vesi ja kuoritut,paloitellut rapaperit. Anna pehmitä hetki.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti