maanantai 18. kesäkuuta 2007
Pienet rucola-piiraat
Näihin pikku piiraisiin bongasin ohjeen Iloleipurin silikonivuokamainoksesta.Olivat helppoja valmistaa ja hyvän makuisia. Pakastin piirakoita, kun ovat kätevässä annoskoossa.
Pohja
3dl vehnäjauhoja
125g pehmeää voita
1tl suolaa
2rkl kylmää vettä
Täyte
2 ruukkua rucolaa
2tl sinappia
125g ricottaa tai maustamatonta tuorejuustoa
1dl kuohukermaa (käytin ruokakermaa)
2 munaa
2rkl parmesan raastetta
1tl suolaa
1tl rouhittua mustapippuria
12-18 kirsikkatomaattia
Nypi kaikki pohjan ainekset keskenään. Pidä jääkaapissa n. puoli tuntia ja valmista sillä aikaa täyte.
Hienonna rucola. Sekoita rucola, sinappi, juusto, kerma ja munat keskenään kulhossa. Lisää lopuksi parmesan raaste ja mausteet.
Jaa pohjataikina 12 osaan ja painele taikina muffinssipellin vuokiin, pohjalle ja reunoille.Laita täytettä kuppeihin ja viimeiseksi painele puolitetut kirsikkatomaatit täytteeseen. Paista 225 asteessa n. 10-15 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti